Verwijderen gratis Webex Account

Voor het verwijderen van het gratis Webex account mag je gaan naar de website:

Hier mag je het “emailadres” invoeren en kies voor “Next

Als het wachtwoord (deze is zelf gekozen) bekend is kan jedeze hier invoeren en klik op “Sign In”.
Anders kies je voor “Forgot password?” Je krijgt nu een email met een code welke je kan invoeren om het wachtwoord te resetten.

Als je ingelogd bent zie je aan de linkerkant bovenin de keuze voor “Profile
Je kan op deze pagina onderin kiezen voor het verwijden van het account, klik op “Delete my account

Als het account is verwijderd dan bel of mail naar Cloudoe Support, we kunnen dan het account aanmaken binnen de Cloudoe Webex omgeving.