Telecom Wetgeving

Link naar het wetsartikel over de telecom Wet. Hierin staat bijvoorbeeld wat wel en niet mag met betrekking tot tracen, luisteren van SIP recordings en het meesturen van andere identiteiten.
    • Related Articles

• SIP-ALG how to turn off on common routers

SIP ALG uitschakelen Adtran Add the following: no ip firewall alg sip Arris Gateways Go to Advanced > Options. Disable (uncheck) SIP. Click Apply. Arris Gateway IP Address: 192.168.0.1 Username: admin Password: motorola ASA Go to policy-map ...